Noutăţi

For My Sins lansează “Coming to get you”

for my sins

For My Sins lansează EP-ul de debut, intitulat “ Coming to get you”, pe data de 10 martie în Club B52.

Laura Bratu, solista For My Sins, declară:
Aşteptăm de mult timp această lansare. Este ca o gură de aer proaspăt în această perioadă. Suntem foarte încântaţi de rezultat şi sperăm ca şi vouă placă la fel de mult pe cât ne place nouă. aşteptăm cu drag la lansare. Avem câteva surprize, special pregătite pentru voi.”

Primul videoclip al grupului, a fost lansat pe 4 februarie, a strâns în mai puţin de 3 săptămâni peste 7.500 de vizualizări pe Youtube şi poate fi urmărit mai jos:


EP-ul de debut al bucureştenilor, va fi lansat pe data de 10 martie, clubul B52 fiind gazda acestui eveniment.
Acesta a fost înregistrat, mixat şi masterizat cu ajutorul lui Marius Costache – Studio 148 (https://www.facebook.com/148studio).

Formaţia a luat naştere la sfârşitul anului 2013. Stilul adoptat îmbină agresivitatea cu părţile melodice, în timp ce vocea Laurei combină diferite elemente de pop rock cu o melodicitate şiatitudine pasională, dezvăluind o prezenţă greu de ignorat. Plecând de la furie, dezolare şi anxietate, ajungând la încredere şi optimism, temele abordate sunt menite ofere ascultătoruluitrăire cât mai completă a naturii umane.

Componenţă:
Laura Bratu – vox
Silviu Bercuş – lead guitar
Marius Iacob – guitar
Tiberiu Niculae – bass
Adrian Gheorghiu – drums

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...