Noutăţi

Rockstadt Fest – Perseverance, W3 4R3 NUMB83R5, Protonyk, The Dignity Complex

rockstadt fest

Continuând tradiţia din fiecare an şi totodată din dorinţa de a avea un eveniment dedicat exclusiv formaţiilor braşovene, în data de 4 martie găzduim o nouă ediţie Rockstadt Fest, de această dată avându-i ca invitaţi pe:

Perseverance – progressive metal
W3 4R3 NUMB83R5 – metalcore
Protonyk – death/thrash metal
The Dignity Complex – progressive metal

Mai mult, în seara de 4 martie vom avea premiera exclusivă a noului videoclip semnat de Hteththemeth.

Evenimentul începe la ora 20:00, preţul unui bilet fiind de 20 de lei.

IMPORTANT: Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis!

Perseverance – progressive metal

Proiectul ce reuneşte muzicieni din Code Red şi Indian Fall, muzica acestui grup braşovean se încadrează în sferamodernă‘ a genului progresiv, cu influenţe ce aduc în zona Meshuggah sau Textures. Formaţia lucrează la albumul de debut, aflat actualmente în faza de producţie.

W3 4R3 NUMB83R5 – metalcore

Continuare firească a proiectului Deliver The God, formaţia a susţinut deja un turneu naţional alături de Code Red şi Indian Fall, păstrând aceeaşi notă muzicală modernă, de această dată îndreptată către zona metalcore, cu un concept muzical mult mai melodic şi mai echilibrat.

Protonyk – death/thrash metal

Unul din cele mai tinere grupuri braşovene, Protonyk a început ca un proiect tribut – debutând cu interpretări după piese semnate de Sepultura sau Metallica – continuând în 2016 cu un setlist ce include şi compoziţii clasice, într-o manieră clasică de death/thrash metal.

The Dignity Complex – progressive metal

Unul din cele mai interesante şi promiţătoare proiecte din scena braşoveană, formaţia impresionează prin abordarea muzicală non-conformistă, într-o zonă muzicală perfecţionată de nume precum The Contorsionist, Fallujah sau Veil Of Maya. O titulatura impresionantă ce lucrează în prezent la primul material full-length.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...