Noutăţi

Akral Necrosis și Spinecrusher live în Hidden

Akral Necrosis a decis să lanseze primul album live în locul în care a fost înregistrat, adică în Hidden – The Social Space din București. Concertul are loc pe 1 iunie 2024. Spinecrusher sunt invitați să deschidă ostilitățile, revenind pe scenă într-o nouă componență.
Prezența va fi limitată la un număr de 60 de participanți, iar biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro la prețul de 60 de lei.
Hidden este amplasat pe: Doamna Chiajna 26, la 5 minute de stația de metrou Timpuri Noi.
După concertele celor două trupe, seara va continua în gradina Hidden în compania unui playlist făcut de Octav Necrosis.
Akral Necrosis – Live în Hidden se lansează în format fizic via Romanian Black Metal Elite ca serie limitată de casete audio făcute în mod profesionist. Materialul a fost imprimat în afara țării pe casete negre cu design printat, cu jcard de calitate, în carcase cu ușiță neagră. Caseta conține și recitalul de pian semnat DaousDava din aceeași seară, 23 Iunie 2023.
Tirajul este limitat la 75 de bucăți și poate fi precomandat la romanianblackmetalelite@gmail.com sau pe pagina de facebook cu un mesaj privat.
Înregistrarea a fost făcută pe 23 Iunie 2023, când Hidden – The Social Space a găzduit o seară specială concepută în jurul unui concert Akral Necrosis special alături de un recital la pian semnat DaousDava. Cadrul a fost unul restrains și privat, iar trupa consideră că a oferit una dintre cele mai bune performanțe live. Chitarele urlă prin amplificatoare, Filip lovește tobele cu sete, iar Octav Necrosis țipă din adâncul plămânilor.
Ascultă două piese de pe album: https://akralnecrosis.bandcamp.com/album/live-in-hidden

Death thrasherii bucureșteni Spinecrusher revin după o pauză îndelungată cu o nouă componență. Cu ocazia acestui show de comeback din Hidden, trupa urcă cu doi componenți noi pe scenă, Mikael în spatele setului de tobe și Marius la bas. Practic, cei doi ies direct din “tabăra de antrenament” gata de acțiune!
Spinecrusher are la activ două materiale, EP-ul “Hellthrash” din 2013 și albumul de debut din 2016, “Crypts of Slaughter”.

Adresa: Doamna Chiajna 26, la 5 minute de stația de metrou Timpuri Noi.

Bilete pe iabilet.ro.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...