Noutăţi

Dividing By Zero, Scythe și Hollow Flag în Constanța

Pe 22 septembrie, în club Phoenix, va avea loc o seară plină cu surprize în Constanța, în cadrul căruia Scythe vor susține primul lor concert, iar Dividing by Zero vor lansa primul lor single ce va ieși oficial pe 22 septembrie la ora 6 aici.

Scythe: Veniți 50% din Constanța și 50% din București, patru adolescenți maniaci gata să spargă oase și să rupă pielea fanilor, tot maniaci.
Scythe este o trupă electrizantă de death metal care provine din inima întunecată a României. Cu un sunet necruțător și zdrobitor de oase, care rezonează cu adâncurile Munților Carpați. Muzica lor este o simfonie a brutalității, caracterizată de bătăi double pedal tunoase, riff-uri de chitară ascuțite și vocale zdrobitoare care par să iasă din abisul însuși. Inspirându-se din muzica altor trupe de renume internațional cum ar fi Death, Entombed, Possessed, Obituary și multe altele, Scythe împletește povești despre întuneric, folclor macabru și durere interioară în versurile lor, creând o atmosferă de alură sinistră.

Hollow Flag: Hollow Flag aduce în scena underground din Constanța sunetul clasic Bay Area de Thrash Metal popularizat de Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax, Exodus, dar și cu influențe Europene (Testament, Kreator) și de New Wave Thrash (Toxic Holocaust, Vektor, Havok, Power Trip). Deja au început să își dezvolte catalogul propriu cu piese precum „Democracy” și „Thrash Compactor”, piese care vor face parte și dintr-un eventual album.

Dividing By Zero: Dividing By Zero este o trupă de metal intensă și incendiară din pitorescul oraș Constanța, pe malul Mării Negre. Cu rădăcini adânc în subgenurile metalului extrem, precum deathcore și metalcore, această formație captivantă a reușit să-și creeze o identitate sonoră unică și memorabilă. Cu influențe de la trupe precum „Whitechapel”, „Gojira” și chiar și „Deftones”, aceștia au îmbinat stilurile într-un mod unic și distrugător. Cu piesele „Carnivore” pe care se face moshpit la fiecare concert și „White and Red” pe care se cânta și se da din capete până nu se mai poate, putem spune că este combinația perfectă de heavy și melodic.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...