Noutăţi

Niște Băieți în Expirat 

Palalila 4 Life Production prezintă: Niște Băieți (romanians punk-rock shlagars) singura trupă care abordează stilul „muzică de petrecere cu distors și final glorios” se întorc la Expirat, Halele Carol, pe 10 august. Ultima oară i-am avut alături la aniversarea lor de 15 ani, iar acum a venit momentul sa o punem de încă un concert. Albert ne-a anunțat din Germania că ne va face o scurtă vizită. Dacă tot îl prindem, îl suim pe scenă pentru concert și îi facem și o petrecere până dimineață de tot, așa, să o țină minte până la următoarea venire. 

Niște Băieți a luat ființă în 2006 într-un club underground din București, în care cei 4 protagoniști consumau voie bună și dispoziție de cântat. În zilele de luni, ca peste tot, nimeni nu frecventa clubul “lor”, așa că au luat inițiativa de a dezmorți atmosfera. Au început să organizeze concerte “for fun”, fără repetiții sau pregătire fizică înainte, în fiecare luni, sub titulatura Niște Băieți.

Niște Băieți sunt: Albert Mihăițeanu (voce), Barbu Niculae (bas), Gabi Georgescu (chitară), Andrei Modrea aka X-u’ (tobe).

Biletele sunt disponibile aici.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...