Noutăţi

E-an-na, concert acustic în Expirat

E-an-na vin pe 11 iulie la Expirat, Halele Carol, să își surprindă fanii cu lansarea primului lor material acustic. O nouă dimensiune în universul lor muzical. Fii acolo!

Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/98142/

● Super Early Bird: 45 lei (primele 50 de bilete)
● Early Bird: 55 lei 
● Pre-sale: 65 lei
● Acces general: 70 lei

Din 2015, E-an-na a cucerit scena metalului românesc, devenind rapid una dintre cele mai iubite trupe tinere. După doar doi ani de la debut, au reușit să reprezinte cu succes România la Wacken Metal Battle în 2017, ocupând locul 2.

În 2022, au obținut cele mai multe voturi la Eurovision România cu piesa ‘Malere’, ce a stârnit rapid controverse și a ajuns devenit virală pe Spotify și Youtube.

Cu 5 albume lansate în 8 ani, sute de concerte susținute și o reputație pentru spectacole live complexe și pline de energie, E-an-na reușește mereu să cucerească inimile și vocile publicului lor.

În 2024, E-an-na își surprinde fanii cu lansarea primului lor material acustic, aducând o nouă dimensiune în universul lor muzical. Piesele reinterpretate și atmosfera mai relaxată oferă ascultătorilor o experiență sonoră diferită, în timp ce formația își păstrează capacitatea de a captiva și de a emoționa publicul prin creativitatea lor.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...