Noutăţi

Exuviath, lansare „State of Fear” în Quantic

EXUVIATH va lansa cel de-al doilea album de studio intitulat „State of Fear” – sâmbătă, 18 mai, în clubul Quantic din București. Evenimentul va fi completat de către o serie de invitați speciali: INFEST (Serbia), TURBOCHARGED (Suedia), PHOBIA, ETERNAL STRIKE, SOLLUDUS (toate trei din România). Albumul este produs și distribuit de către casa de discuri Psychosounds Music. O mențiune specială : marți, 7 mai, fanii din Cluj-Napoca vor avea parte de un preview al albumului, în cadrul concertului Wolfheart, deschis de către Exuviath. Biletele pentru București se pot achiziționa în rețeaua iaBilet.ro : https://www.iabilet.ro/bilete-lansare-album-exuviath-state-of-fear-95178 – 70 RON presale 1 până pe 01.05.2024 ; – 90 RON presale 2 până pe 17.05.2024 ; – 100 RON online și la locație pe 18.05.2024 . La achiziția biletelor online se adaugă un mic comision de ticketing.

https://www.iabilet.ro/bilete-lansare-album-exuviath-state-of-fear-95178

Link promo video eveniment București:

https://www.youtube.com/watch?v=YP0F5vWVwj0

EXUVIATH – heavy/thrash metal – Bucuresti
https://www.facebook.com/Exuviath

INFEST – death/thrash metal – Serbia
https://www.facebook.com/infest.serbia

TURBOCHARGED – death/thrash metal – Suedia
https://www.facebook.com/turbochargedswe

PHOBIA – heavy metal, Bucuresti
https://www.facebook.com/profile.php?id=100055291969518

ETERNAL STRIKE – metal – Romania – newcomer
https://www.facebook.com/profile.php?id=100087789017339

SOLLUDUS – metal – Romania – newcomer
https://www.facebook.com/profile.php?id=61556782686191

Accesul minorilor de până la 14 ani este gratuit, dacă sunt însoțiți de un adult care deține un bilet valabil. Accesul adolescenților cu vârsta de până la 16 ani este permis pe baza unui bilet valabil și dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet de acces valabil. Accesul adolescenților cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis pe baza unui bilet de acces valabil.
Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor legali au acces gratuit dacă prezintă în prealabil documentele aferente.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.
Afișul a fost realizat de către Radu Otarasanu.
Un eveniment „Rusidava Management & Psychosounds Music SRL”, beneficiind de găzduirea clubului Quantic.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...