Noutăţi

EYEDROPS și DELTA PE OBRAZ concertează la Iași 

Două dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ, EYEDROPS și DELTA PE OBRAZ, vor concerta în pub-ul Legend din Iași, pe 21 septembrie.

Am putea spune că „picăturile pentru al treilea ochi vor face deltă pe obrajii spectatorilor” la un super show dublu EYEDROPS și Delta Pe Obraz! Două dintre cele mai apreciate trupe în ascensiune din sfera alternativă vor concerta la Iași în data de 21 septembrie. Lasă frâu liber emoțiilor și imaginației, alături de o combinație perfectă de artiști!

EYEDROPS sau „picături pentru al treilea ochi”, sunt patru băieți care se descriu ca fiind „visători pragmatici, punkiști pacifiști, hipioți nervoși, melancolici progresiști, introverți gălăgioși”. Concertele lor au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare sinceritate. 

EYEDROPS și-a început povestea în 2012, cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau „Mai Stai”.

Formația a lansat anul acesta albumul „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut.” – el este povestea ultimilor doi ani ai trupei. Povestea unei găsiri și a unei superbe rătăciri. Albumul nu s-a născut la sală sau în studio. El a prins viață prin bucătării, mașini, popasuri, camere de hotel sau în curtea casei.

DELTA PE OBRAZ, formație basarabeană care a început să facă valuri însemnate pe malul nostru al Prutului, s-a format oficial în 2016, când a început cu câteva versuri de poezie pe acorduri de chitară, oscilând între poetry rock & poetry folk.

DELTA PE OBRAZ se naște în 2016, la Chișinău, când Gheorghe Gușan și Cristian Chirilă, colegi la actorie, încep să se joace cu poezii pe acorduri de chitară, oscilând sonor între poetry rock și folk. POT Music, concursul pentru tinere talente din Republica Moldova, aduce în peisaj alte două personaje, din zona indie-rock și în scurt timp DELTA PE OBRAZ devine o trupă care începe să se facă remarcată, în deschiderea concertelor Fără Zahăr, Gândul Mîței, Coma sau Luna Amară.

Trupa ne provoacă cu o promisiune, că în fiecare lună, în data de 20 vor lansa câte o piesă. Din povestea lui „20” se desprind deocamdată „Minte-i Frumos”, „Epitaf”, „Nu mă ating”, „Fluturi”, „Limpede” și „Obuze” – ultimul single lansat.

Biletele pentru concertul din 21 septembrie se găsesc în rețeaua iabilet.ro:

https://www.iabilet.ro/site/event/88407

Early Bird: 50 lei

Presale: 60 lei

Acces general: 70 lei (în ziua evenimentului)

Mai multe detalii despre concert se pot găsi pe pagina dedicată: https://fb.me/e/4Hzikh3oW 

Un eveniment marca BandBook.
BandBook reprezintă platforma de servicii integrate care le oferă artiștilor o punte între ei și entitățile care se învârt în jurul acestora, de la fani, la organizatorii de evenimente, până la actorii media relevanți din piață. Misiunea platformei este să le ofere artiștilor, fie ei cu un nume deja sonor sau aflați la început de drum, acces la o gamă personalizată de servicii, care să îi ajute să își atingă și să își fructifice potențialul.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...