Noutăţi

Smaé lansează o serie de playthrough-uri pentru viitorul album

Smaé, cu rădăcinile în Iași, lucrează intens la primul album, care va conține nouă piese cu o abordare nouă și personală a black metalului și care reflectă gusturile felurite ale membrilor săi, precum și istoricul fiecăruia din scena locală.

Trupa invită ascultătorii să se confrunte cu întunericul și complexitatea lumii din jur, dezvăluind totodată perspective subiective asupra realității, evidențiind fragilitatea percepțiilor noastre și sondând morala și etica societății prin prisma asimetriei sociale.

Aducând în prim plan dileme etice și provocări morale, Smaé încearcă să îndemne auditoriul să reflecte asupra propriilor lor convingeri și alegeri.

Punând accentul pe calitate, băieții încearcă să livreze o producție demnă de anul 2024, black metal-ul abordat căpătând astfel haine moderne. Până la lansarea albumului, trupa scoate o serie de playthrough-uri din compozițiile ce vor fi incluse acolo, drept teaser.

Mai jos vă invită să vizualizați o mostră din strădania lor.

Membrii:

István Nagy – chitară & voce
Nissiku Amunndamus – chitară
Johann Eduard Groza – clape
Vlad Borcan – bass & voce
Cosmin Isar – tobe

Facebookhttps://www.facebook.com/Sotetmarazevad

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...