Noutăţi

Stonelight cântă alături de Bucovina pe 9 decembrie la Arenele Romane

Cea mai îndrăgită trupă de metal din România, Bucovina, revine pe scena Arenelor Romane din București pe 9 decembrie în cadrul unui concert care a devenit deja tradiție.

Alături de ei, pe scenă va urca și Stonelight. Grupul s-a format în urmă cu aproximativ 4 ani, iar anul trecut au lansat albumul de debut „Into The Unknown”. După un turneu de promovare care a cuprins cele mai importante orașe din țară, Stonelight ne vor încânta cu cele mai noi piese. Tânăra trupă de heavy metal ne va cuceri cu riff-uri electrizante și o voce excepțională! În curând vom anunța încă două trupe!

Câștigatoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an și cu multe concerte sold out la activ, cea mai titrată trupă de metal românească a momentului revine în București pe 9 decembrie pentru un show pe cinste! Sfatul nostru este să vă cumpărați bilete din timp. Precedentele două showuri Bucovina din decembrie de la Arene au fost sold out!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele costă 50 de lei, urmând ca prețul acestora să fie 55 de lei. La intrare, dacă vor mai rămâne, biletele vor costă 60 de lei.

De asemenea, pentru acest eveniment, găsiți în vânzare și „Bucovina Fanpack” la prețul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumpărat, limitat la 200 de bucăți care include.

-afiș color (cu autograf)

-brațară textilă cu logo

-acces în locație cu 30 de minute înaintea celorlalți fani

Un eveniment METALHEAD și  recomandat de ROCK FM

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...