Noutăţi

Nocturnal și Loutfire, live în Art Rock Cafe

Scena metalului românesc aduce trupa NOCTURNAL de symphonic metal din TRANSYLVANIA la lansarea primului album intitulat „ETERNITY” pe 17 mai în Art Rock Cafe din Suceava.
Suport Artist: 50 lei [La intrare, în ziua concertului]

Nocturnal este o trupă din Transilvania înființată de chitaristul Manache Mihály, care, fiind sufletul formației a început în anul 2020 compunerea primelor piesele în stil Symphonic Metal. Nocturnal este printre puținele formații din România care urmează influențele acestui stil muzical, prezentând un material original cu versuri in limba engleză.
Trupa lanseaza in prezent primul lor album numit “ETERNITY”, un album mixat și masterizat de unul dintre cele mai faimoase studiouri de înregistrări din Ungaria, Denevér Hangstúdió. Acest album este format din 8 piese care, urmând același fir narativ, spun o poveste de basm de aproximativ 45 de minunte.

Loutfire este o trupă de post metal care vrea să împărtășească prin muzica lor toate conceptele și sentimentele prin care o ființă umană trece de-a lungul vieții, fie ea scurtă sau lungă. În viziunea membrilor, atenția publicului ar trebui să se concentreze doar asupra muzicii. 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...