Noutăţi

Zucchero, unul dintre cel mai bine vânduți artiști italieni revine în România

Zucchero, artistul italian ale cărui albume s-au vândut în peste 60 de milioane de exemplare, revine în România pentru a susține două concerte în cadrul Zucchero Black Cat World Tour 2016. Pentru prima dată în cariera sa, Zucherro va cânta la Cluj, în 12 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă, urmând ca pe 14 noiembrie, de la ora 20.00, artistul să susțină un concert, tot în premieră, la Sala Palatului din București.

zucchero

În urmă cu doar o săptămână, Zucchero a lansat Black Cat, album produs de către trei din cei mai importanți producători ai scenei internaționale în acest moment: T Bone Burnett (cel care produce pentru Elton John), Brendan O Brian (Bruce Sprinsteen sau Bob Dylan) și Don Was (producatorul celor de la Rolling Stones). La sfârșitul lunii septembrie, artistul va pleca în turneul mondial de promovare a albumului, turneu care include și cele două concerte din România.

Noul material discografic are 13 piese și include colaborări cu monștri sacri ai rock-ului mondial, Bono și Mark Knopfler – vocalistul, chitaristul și compozitorul Dire Straits. Melodia Streets of Surrender este rezultatul colaborării artistice cu Bono și este orchestrată cu inconfundabila chitară a lui Mark Knopfler. Streets of Surrender (S O S) este un tribut adus victimelor atentatului de la sala de concerte Bataclan din Paris din noiembrie 2015.

Primul succes uriaș îl are după ce scoate albumul Blue’s, în 1987. Materialul discografic, care s-a vândut în 1.3 milioane de exemplare numai în Italia, este și acum cel mai bine vândut material rock din Peninsulă. În turneul de promovare a albumului îi are alături pe Joe Cocker și Miles Davis.

În cei peste 30 de ani de carieră, perioadă în care artistul a vândut peste 60 de milioane de albume, a cântat alături de unii dintre cei mai importanți muzicieni ai vremii: Eric Clapton, Ray Charles, B B King, Sting, Brian Adams, Iggy Pop, Brian May sau Luciano Pavarotti.

Zucchero Black Cat World Tour 2016 în România este produs de Diesel Events în colaborare cu Multimedia Organisation Kft.

Biletele de la Cluj se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

CATEGORIA I – 78 lei
CATEGORIA II – 98 lei
CATEGORIA III – 135 lei
CATEGORIA IV – 165 lei
CATEGORIA V – 198 lei
CATEGORIA VI – 229 lei
CATEGORIA VI – 258 lei

Dacă aţi reuşit să identificaţi pe hartă locurile dorite, pentru a face rezervarea, vă rugăm să ne contactaţi la unul dintre numerele de telefon 0799.600.900; 0264/439043; 0730/083.881 sau, prin email, la rezervari@dieselevents.ro.
După confirmarea de către noi a locurilor respective, rezervarea rămâne valabilă 24 ore, timp în care puteţi să achitaţi contravaloarea biletelor la Birourile Diesel Events (Cluj-Napoca, P-ţa Unirii 10) sau prin transfer bancar către:

SC MONDOTEL ROMANIA SRL
400113 P-ta Unirii 17, Cluj-Napoca, Cluj
J12/693/1998/, CIF RO 10466874
Cont RO23 BTRL RONC RT0V 1657 3701
Banca Transilvania

După efectuarea plăţii, vă rugăm să ne trimiteţi confirmarea prin email la adresa rezervari@dieselevents.ro

Biletele, odată plătite, se pot ridica de la Birourile Diesel Events (Cluj-Napoca, P-ţa Unirii 10) sau de la casieria sălii de spectacol cu 60’ înainte de ora de începere a evenimentului sau vi le putem trimite prin curier.

Biletele pot fi cumpărate de la Biroul Diesel Events

P-ța Unirii 10, Cluj-Napoca, România
Nr. telefon: 0799.600.900; 0264.439.043
Email corespondență & informații: office@dieselevents.ro
Email rezervări & bilete: rezervari@dieselevents.ro

Accesul în sală va fi posibil începând cu ora 19:00, în ziua concertului.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...