Noutăţi

Zgripsorum și Dividing by Zero în I-auzi Una

Pe 3 mai se dă dezlegare la metale cu Zgripsorum (București) și Dividing By Zero (Constanța) în I-auzi Una din București. Pregătiți-vă pentru pâine, sânge și circ.

Suport artist la intrare: 30 lei.

Zgripsorum este o trupă tânără bucureșteană care lucrează la primul album. Fuzionând melodicul cu simfonicul, cei cinci membri ai trupei vor să creeze o nouă dimensiune haotică în sânul scenei românești.

Dividing By Zero: Dividing By Zero este o trupă de metal intensă și incendiară din pitorescul oraș Constanța, pe malul Mării Negre. Cu rădăcini adânc în subgenurile metalului extrem, precum deathcore și metalcore, această formație captivantă a reușit să-și creeze o identitate sonoră unică și memorabilă. Cu influențe de la trupe precum „Whitechapel”, „Gojira” și chiar și „Deftones”, aceștia au îmbinat stilurile într-un mod unic și distrugător. Cu piesele „Carnivore” pe care se face moshpit la fiecare concert și „White and Red” pe care se cânta și se da din capete până nu se mai poate, putem spune că este combinația perfectă de heavy și melodic.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...