Noutăţi

Xandria lansează un nou album

Xandria va lansa noul album, „Theater of Dimensions”, la începutul anului viitor, mai precis pe 27 ianuarie.

Cu noul nostru album, noi, Xandria, vom trece de limitele genului nostru, prezentându-ne cu unul mult mai îndrăzneț și vă vom ademeni în Theater of Dimensions”, declară formația.

Xandria
este o formație germană de metal simfonic ce activează din 1997. Aceasta s-a consacrat la începutul anilor 2000 cu albumele „Kill the sun” și „Ravenheart” ce conțin piese pe care germanii le cântă și în prezent în concerte. Printre acestea se numără titlurile omonime albumelor, „The lioness”, „Eversleeping”, „Keep my secret well”. De atunci, pe parcursul anilor, formația a suferit multiple schimbări de componență, în special în cazul solistelor, acum fiind a cincea solistă în componență: Dianne van Giersbergen.

xandria

De asemenea, Formația pregătește și un turneu pentru promovarea noului album, „Theater of Dimensions”, cu un quest pentru fani. Acesta le permite să voteze locațiile unde Xandria poate cânta. Pentru a-l accesa, click aici. Locațiile cele mai votate vor fi gazdele concertelor Xandria din turneu.

Mai multe informații vor fi anunțate curând. De asemenea, Xandria anunță și lansarea unui nou single pentru toamna târzie.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...