Noutăţi

Wormgod a lansat un clip oficial pentru piesa Icon of Sin

Trupa de black metal Wormgod a lansat primul videoclip oficial pentru piesa “Icon of Sin” de pe albumul de debut. “Where Old Curses Rest” a fost lansat pe 14 Octombrie 2022 pe CD de Void Wanderer Productions în parteneriat cu War Productions.
Videoclipul poate fi urmărit pe youtube la următorul link:


“Icon of Sin” a fost realizat într-o manieră complet do it yourself de către membrii trupei și Mihai Alexandru Moga (filmare interior, editare).
Filmările au avut loc în București, interior la Pyramid Studio (trupa îi mulțumește lui Mihai Niculescu), iar exteriorul în parcul Plumbuița.
Denumit „Where Old Curses Rest” pentru a reflecta o producție care a întâmpinat nenumărate probleme, dar și tematica celor nouă piese, primul albumul al trupei are artwork-ul semnat de bine-cunoscutul artist Costin Chioreanu și este mixat și masterizat de Andrei „Oase” Spataru la OsimetriC Productions Studio.
Ultimele copii disponibile în țară pot fi comandate direct de la trupă.
În 2023, Vladimir Toma, liderul trupei, lucrează la al doilea album, dar a devenit și membru Akral Necrosis, între timp.

Stilul trupei Wormgod este black metal atmosferic cu influențe de death metal. Atmosfera muzicii este inspirată de priveliștile urbane din București, orașul de proveniență al trupei.
Format în 2009 de Vladimir (instrumente), proiectul a debutat cu două demo-uri lansate independent, cu doi vocali diferiți.
În următorii ani, Vladimir a continuat să compună muzica nouă pentru primul album Wormgod și l-a cooptat pe Octav Necrosis (Akral Necrosis) din nou pentru părțile vocale.
Întreg materialul a fost inițial înregistrat în 2018, apoi pierdut accidental în timpul procesului de mixare.
Pentru a finaliza materialul, în 2019, trupa a schimbat studioul de producție și a început colaborarea cu Andrei „Oase” Spataru care s-a ocupat de înregistrare, mixat și masterizat.

Linkuri utile:

Wormgod official FB page: https://www.facebook.com/wormgodbm

Void Wanderer Productions bandcamp: https://voidwandererproductions.bandcamp.com/album/where-old-curses-rest 

War Productions bandcamp: https://warproductions.bandcamp.com/album/wpcd043

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...