Noutăţi

Within the Nova a lansat în format digital single-ul Ground Zero

band

Within the Nova a lansat melodia ”Ground Zero” care poate fi ascultată sau descărcată în format digital la linkul de mai jos:

 

https://UMRDD.lnk.to/WithinTheNova-GroundZeroWe

 

Formația a declarat: “’Ground Zero‘ este al doilea single al nostru, mixat și masterizat de către Vlad Bornuz. Piesa vorbește despre cum suntem prinși într-o continuă fugă. Deși ne luptăm cu glasul din minte ce încearcă să ne îndrume, rămânem constanți în a fi clientul fidel al tentațiilor ce ne sunt etalate pe față fără nicio rușine de către ‘demonii’ din jurul nostru, pierzându-ne cu totul în acest joc al decepției. Căi de mijloc nu există. O iei de la zero, te ridici și îi ‘vânezi’ pe cei care te-au ‘vânat’ o viață întreagă sau taci, pleci capul și devii doar o altă victimă a circumstanțelor.”

cover ground zero

 

Within the Nova este o trupă de industrial metalcore din Timişoara înfiinţată în decembrie 2015 de către Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos, Zsolt si Cezar (The Faceplant).

Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare şi tematici atmosferice.

 

https://www.youtube.com/watch?v=HvpdahbHw0k

Single-ul de debut ”Forsake the Crown” poate fi ascultat sau descărcat la linkul de mai jos:

 

https://UMRDD.lnk.to/ForsakeTheCrownNe

 

 

Contact Within the Nova:

www.facebook.com/withinthenova

withinthenova@gmail.com

Alex Rizea +40 723 533 308

 

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro

www.facebook.com/uRockmusicpage

www.facebook.com/umusicro

www.umusic.ro

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...