Noutăţi

Within the Nova a lansat in format digital single-ul de debut ”Forsake the Crown”

Within the Nova

 

WITHIN THE NOVA a lansat melodia FORSAKE THE CROWN care poate fi ascultată sau descărcată în format digital aici

Within the Nova este o trupă de industrial metalcore din Timişoara înfiinţată în decembrie 2015 de către Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos, Zsolt si Cezar (The Faceplant).

Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare şi tematici atmosferice. Formația a declarat:

Forsake the Crown este single-ul nostru de debut, înregistrat DIY,  cu mixul/masterul realizat de către basistul nostru, Akos Mondovici. De asemenea ne bucurăm să anunțăm colaborarea noastră cu Universal Music Romania Digital Distribution! Acesta este primul material semnat ”Within the Nova” lansat sub egida UMR / UROCK pe piața online. Mesajul pe care dorim să îl transmitem prin piesa aceasta este că trăim într-o realitate cu multe fețe, fiecare dintre ele încercând să ne distragă atenția de la lucrurile importante din jurul nostru. Ignoranța nu face decât să ne îndepărteze de individ, de lumea din jurul nostru, și, în același timp, de umanitate. Este momentul să ieșim din umbre și sa lăsăm în urma coroana.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...