Noutăţi

Within the Nova lansează primul album, „Infinite Cycles”

Formația timișoreană de metalcore și-a făcut debutul discografic prin albumul intitulat  „Infinite Cycles”, lansat în data de 1 Februarie 2018 prin casa de discuri Dark Alliance Records.

https://youtu.be/T-OtqPrgp74

Liderul trupei, Alex Rizea, a avut următoarele de spus: ‘’Suntem  deosebit de entuziasmați să vă prezentăm primul nostru album, Infinite Cycles, lansat prin intermediul Dark Alliance Records. Albumul a fost în totalitate produs de Within the Nova, eu ocupându-mă de producția în sine iar Akos Mondovici fiind responsabil pentru înregistrări, mix & master. Începând de astăzi îl puteți găsi pe majoritatea platformelor digitale precum GooglePlay, iTunes, AmazonMusic, Spotify sau Deezer. Varianta fizică urmează să intre pe rafturile magazinelor din Anglia sau Germania la sfârșitul lunii februarie, și de asemenea va fi disponibilă pentru comandă worldwide. Această lansare este un pas crucial în cariera noastră încă aflată la început și tot ce putem spera este ca pe viitor să facem o treabă și mai bună, învățând din experiența primului album!’’

Within the Nova este o trupă metalcore din Timişoara înfiinţată în 2016 formată din Alex Rizea, Diana Păscuțiu, Akos Mondovici, Zsolt Mondovici si Richard Ebner.
Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, heavy metal), rezultând un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean şi scream, riff-uri agresive de chitară, solo-uri melodice, breakdown-uri, sintetizatoare şi tematici atmosferice.

 

Urmăriți Within the Nova aici:

Facebook: www.facebook.com/withinthenova

Instagram: www.instagram.com/withinthenova

Twitter: www.twitter.com/withinthenova

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...