Noutăţi

Winter Nights în Fabrica – partea a II-a : TOTHEM, DINUMBRĂ, RECURSIVE DELUSION, ETHERIC

Într-o seară friguroasă de ianuarie, ne încălzim cu licori fine şi metale de calitate în spaţiul primitor de la Fabrica. Vin ne (re)încânte italienii de la TOTHEM. Prezenţi pentru a 4-a oară în România, TOTHEM va prezenta şi cel mai recent album „Gemini”. Nu vor lipsi şi piesele după Phoenix, clubul Fabrica găzduind în trecut şi un concert Tothem feat. Nicu Covaci.

wn-poster-fb
DINUMBRĂ prezintă ingredientele speciale dark/doom/death, ce vor cuceri iar şi iar publicul prezent. Vor fi nelipsite piesele de pe ultimul album „Soul Of A Galaxy”, de asemenea şi piesele de calibru apărute de-a lungul anilor.
RECURSIVE DELUSION va începe anul cu piese în forţă, instrumentalul şi contrastul celor 2 voci făcând din prestaţia trupei un show extraordinar.
ETHERIC este un nou proiect promiţător având ca voce feminină pe Corina (ex – InBound, Abigail), veniţi -i vedeţi, veţi vedea/auzi o porţie de metale aparte.

Bilete: 15 RON în avans pe www.Iabilet.ro (începând cu 10 decembrie 2016) / 25 RON în seara concertului (în limita locurilor disponibile).

Un eveniment Rusidava Management & Psychosounds Music, beneficiind de găzduirea călduroasă a clubului Fabrica.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...