Noutăţi

For The Wicked va concerta la Open Air Ardealu’

Trupa clujeană FOR THE WICKED ajunge la sfârșitul lunii august la Baia Mare și va concerta în cea de-a doua zi a festivalului Open Air Ardealu’ în calitate de coheadliner, alături de IMPLANT PENTRU REFUZ.

Festivalul va avea loc în ultimul weekend din august, în perioada 25 – 26 august, pe Stadionul Municipal Baia Mare (lângă parcul central), pe scena căruia vor urca o  mulțime de trupe interesante:

Vineri

CLITGORE
NECROVILE
SYN ZE SASE TRI
INVADER
PADDINGMOTH
ABACUS
ANGER CONTROL
KAZAH

Sâmbătă

IMPLANT PENTRU REFUZ
FOR THE WICKED
GUERRILLAS
DIAMONDS ARE FOREVER
CRIMENA
DIVIDED BY PERCEPTION
UNKNOWN SCAR
VISIONS OF MADNESS
FINGERNAILS
HALLEY

Pentru acest eveniment va fi amenajată și o zonă de camping în incinta fostului strand, foarte aproape de stadion.
Prețul unui bilet va fi în valoare de doar 30 Ron și se va putea achiziționa de la Shadows Rock Bar sau direct de la intrarea festivalului. Pe langa concerte puteti sa vizitati diferite obiective turstice precum: -Muzeul Satului, Muzeul de Etnografie, Bastionul Macelarilor, Turnul Lui Stefan, Lacul Albastru, Barajul Firiza, Satul Medieval și multe altele.

Și dacă nu ajungeți aici, vă puteți întâlni cu cei de la For The Wicked în următoarea perioadă la următoarele evenimente:

FOR THE WICKED înseamnă:

Cristian Buhățel – vocals / Vlad Bornuz – guitar / Dan Petean – guitar / Cătălin Iliescu – guitar / Gabriel Ichim – bass / Bogdan Paștiu – drums

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...