Noutăţi

For The Wicked, Twist of Fate, Breathelast și Valak în club Quantic

Facem loc primăverii așa cum se cuvine și ne întâlnim în data de 16 martie în club Quantic din București pentru o seară de concerte de neuitat, alături de For The Wicked, Twist of Fate – Ro și Valak band, cu apariția specială a formației Breathelast.!

Biletele pot fi achiziționate online prin www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
25 lei – Presale (50 bucăți)
30 lei – Normal Ticket
30 lei – Acces (În ziua concertului la intrare)

În format fizic: cu un simplu mesaj pe pagina Twist of Fate – Ro

FOR THE WICKED
https://goo.gl/PoHWAA

Înființată în Cluj Napoca în 2015, FOR THE WICKED a devenit rapid una dintre cele mai apreciate formații metalcore din România. Combinând riffuri grele, voci agresive și refrene catchy, totul îmbrăcat într-o producție la standarde internaționale, formația are la activ două EP-uri – „Trust Your Heart” (2015) și „II” (2016) și nenumărate concerte atât în țară în diverse orașe sau la festivaluri cunoscute (Rockstadt Extreme Fest, Maximum Rock Festival, Posada Rock Fesival etc.), cât și în afara ei.
După câteva turnee susținute în România, în primăvara anului 2017, For The Wicked se îmbarcă în primul său turneu internațional, mai exact în Franța, alături de trupa franceză Ze Gran Zeft, în timp ce toamna lui 2017 îi prinde pe aceștia în turneu european alături de Exist Immortal (UK), în țări precum Bulgaria, Grecia, Macedonia, Serbia, Ungaria.
For The Wicked a concertat de-a lungul timpului alături de trupe reprezentative scenei internaționale precum Comeback Kid, Polar, Suicide Silence, Jinjer, Of Virtue, To Kill Achilles, Exist Immortal, Griever, Expectations și multe altele.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Twist of Fate (metalcore/melodeath)

Matei – chitară
Rareș – tobe
Alin – bas
Albert – chitară
Shov – vox

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...