Noutăţi

For The Wicked pornește în turneu alături de Ze Gran Zeft în Franța și România

După un turneu național intens (19 concerte în țară și 2 în afara ei), timp în care fani din toată țara au avut ocazia să asculte live ultimul EP „II”, clujenii de la FOR THE WICKED își adună forțele și pornesc din nou în turneu, de data aceasta trecând granițele alături de trupa franceză ZE GRAN ZEFT!

Astfel, turneul va începe în România data de 26 aprilie în Timișoara, urmat de alte 3 concerte în țară (Cluj, Satu Mare și altul ce va fi anunțat curând), și alte 4 concerte în Franța, după cum urmează:

România:

26 aprilie (Timișoara, Daos Club)
27 aprilie (T.B.A)

28 aprilie (Cluj Napoca, The Shelter)
29 aprilie (Satu Mare, Club Poesis)

Franța:

4 mai (Marseille, Le Molotov Club)
5 mai (La Garde, El Mariachi Club):
Ze Gran Zeft, For The Wicked, Landmvrks

+ alte două ce vor fi anunțate curând

For The Wicked:

Pentru cei care iubesc muzica de calitate, FOR THE WICKED nu mai are nevoie deja de nicio prezentare: înființată în Cluj Napoca în 2015, trupa a devenit imediat una dintre cele mai interesante apariții pe scena metal românească, lucru văzut nu doar din numeroasele premii primite, dar și prin sound-ul de calitate și atmosfera spectaculoasă pe care cei 6 băieți o fac la fiecare concert.

Primul EP „Trust Your Heart” a fost lansat în 2015, urmat apoi de un al doilea material intitulat II”, care a fost însoțit și de un turneu de promovare ce a însumat în total 21 de concerte atât în țară și în străinătate.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...