Noutăţi

For The Wicked continuă turneul de promovare a noului EP

După 19 concerte susținute până acum atât în țară, cât și în afara ei, trupa clujeană FOR THE WICKED continuă turneul de promovare a noului EP „II”, ajungând în luna februarie în alte 3 orașe: Câmpulung, Târgu Jiu și Constanța, după cum urmează:

10 februarie @ Pub Rock, Câmpulung
11 februarie @ Club Piano, Târgu Jiu
18 februarie @ Club 13, Constanța

EP-ul „II” al trupei clujene a fost lansat oficial în luna octombrie 2016, putând fi ascultat gratuit și cumpărat de pe pagina Bandcamp a trupei: https://weareforthewicked.bandcamp.com/album/ii

„Din păcate, turneul de promovare a EP-ului „II” se apropie de final dar, din fericire, băieții m-au luat în trupă la timp pentru a îmi oferi șansa de a cânta în aproape toată țara toamna și iarna această. […]Îmi voi permite să vorbesc în numele lor și să zic că abia așteptăm să cântăm oriunde pentru a-i reîntâlni pe cei pe care i-am cunoscut la concertele precedente și, bineînțeles, pentru a cunoaște oameni noi.”, a declarat Cătălin Iliescu pentru Maximum Rock Romania.

De curând, trupa a lansat și un cover după melodia „Imperfect” (Carla’s Dreams) care s-a bucurat de un adevărat succes, ajungând viral pe rețelele de social media cu peste 100.000 de vizualizări în doar câteva săptămâni. Aceasta poate fi ascultată mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=vifNlH2C3gc

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...