Noutăţi

For The Wicked concertează alături de Breathelast, Twist Of Fate și Valak în București

După câteva luni de la ultima apariție live în capitală, FOR THE WICKED revine în București pentru a susține un concert în data de 16 martie în club Quantic. Alături de aceștia, pe scenă vor mai urca TWIST OF FATE, VALAK, dar și BREATHELAST, ca apariție specială a serii.
 
Biletele pot fi achiziționate online pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
 
25 lei – Pre-sale
30 lei – Normal Ticket
30 lei – Acces (la intrare, în seara evenimentului)
 
*For The Wicked – Get Your Strength Back: https://www.youtube.com/watch?v=_7d_lKZlAbI *
 
*Breathelast – Valor of Knife Deep Conversation: https://www.youtube.com/watch?v=AlTjsBLgBuI *
 
* Twist Of Fate – Unknown creature: https://www.youtube.com/watch?v=LGZ2fPHUhIE
 
 
FOR THE WICKED
 
Înființată în Cluj Napoca în 2015, FOR THE WICKED a devenit rapid una dintre cele mai apreciate formații metalcore din România. Combinând riffuri grele, voci agresive și refrene catchy, totul îmbrăcat într-o producție la standarde internaționale, formația are la activ două EP-uri – „Trust Your Heart” (2015) și „II” (2016) și nenumărate concerte atât în țară în diverse orașe sau la festivaluri cunoscute (Rockstadt Extreme Fest, Maximum Rock Festival, Posada Rock Fesival etc.), cât și în afara ei.
 
După câteva turnee susținute în România, în primăvara anului 2017, For The Wicked se îmbarcă în primul său turneu internațional, mai exact în Franța, alături de trupa franceză Ze Gran Zeft, în timp ce toamna lui 2017 îi prinde pe aceștia în turneu european alături de Exist Immortal (UK), în țări precum Bulgaria, Grecia, Macedonia, Serbia, Ungaria.
 
For The Wicked a concertat de-a lungul timpului alături de trupe reprezentative scenei internaționale precum Comeback Kid, Polar, Suicide Silence, Jinjer, Of Virtue, To Kill Achilles, Exist Immortal, Griever, Expectations și multe altele.

 

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...