Noutăţi

White Walls lansează un nou videoclip

white walls

White Walls vor lansa pe 15 octombrie piesa „Death Follows Me” alături de un videoclip, în cadrul Maximum Rock Festival 2016 (Arenele Romane, Bucureşti). Piesa poate fi ascultată şi în cadrul celei de-a treia ediţii Progressive Soldiers care va avea loc pe 18 noiembrie în club Quantic, alături de smallman din Bulgaria şi Blame Hofmann, tribut Tool.

https://youtu.be/ij_e28xpkdo

După două prime ediţii şi un turneu prin ţară cu trupe deosebite pe latura de progressive de la noi, cum sunt Axial Lead, Red Magnetic, Subliminal Damage, Asemic, Untold Faith, AltF4 şi Mindcage Escape, mergem mai departe cu cea mai mare ediţie pusă la cale de către noi până acum şi adăugăm listei pe white walls, smallman (Bulgaria) şi Blame Hofmann – Tool Tribute.
Pentru cei care ni se vor alătura acum pentru prima oară, spunem că Progressive Soldiers doreşte, mai presus de a deveni o obişnuinţă concertistică a fanilor genului progressive, să fie o comunitate care reuneşte în special trupe de progressive, de vază sau aflate la început de drum, în mijlocul unei atmosfere de prietenie şi relaxare pe valuri de tonalităţi progressive, de la rock la metal şi instrumental. Progressive Soldiers vrea să ofere fanilor genului o şansă de a participa la concerte 100% prog în urma cărora să simtă că au regăsit în cadrul lui tot ceea ce îşi doreau de la un astfel de concert.
Pe perioada concertului, între pauze, înainte şi după terminarea concertului vom pregăti, cum v-am obişnuit, un playlist special de prog, de la anii ’70 şi până în prezentul nostru.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...