Noutăţi

White Walls a lansat un nou single

white walls

White Walls a lansat în cadrul Maximum Rock Festival „Death Follows Me”, la un booth organizat special unde puteai asculta şi viziona videoclipul în premieră.

„Death Follows Me este o piesă a cărei geneză a avut loc acum câţiva ani şi a constat iniţial într-un demo al lui Dasu (chitară), peste care am înregistrat nişte linii de voce.
După tragedia de la Colectiv, care l-a smuls dintre noi, printre prea mulţi alţii, pe Tudor Golu, chitaristul Axial Lead, alături de care urma să cântăm în turneu, am avut câteva întâlniri “heart to heart” şi am decis că este foarte important pentru noi, ca dacă ieşim din nou la suprafaţă, atunci să o facem cu un material nou”, a declarat Eugen (voce).
Dasu (chitară): „Melodia aduce nişte sunete noi pentru White Walls şi suntem foarte fericiţi că avem ocazia să le cântăm.
Death Follows Me este o piesă despre entropie şi sună ca atare. La ultimul riff scade temperatura în “venue” cu 7-8 grade. E binesss.”

Pe cei de la White Walls îi puteţi vedea şi în cadrul celei de-a treia ediţii Progressive Soldiers din capitală, care va avea loc pe 18 noiembrie în club Quantic, alături de smallman din Bulgaria şi trupa tribut Tool, Blame Hofmann.

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...