Noutăţi

Weeping Assault și Scythe live în Rock N’ Bike Sibiu

Weeping Assault și Scythe live în Rock N’ Bike Sibiu pe 18 noiembrie.

Weeping Assault este o trupă de Death Metal cu influențe Thrash și breakdown-uri heavy, cu subiecte ancorate în realitatea politică și socială actuală. Ne-am format ca trupă în 2021 la inițiativa lui Denis împreună cu Christi. Primul single, ‘Symphony from Hell’, a fost lansat în 7 ianuarie 2022, urmat în aprilie de cel de-al doilea, ‘Horrible Memories’. Primul clip oficial a fost lansat în 14 aprilie 2023 – ‘WWIII’ și in 30 Iunie a urmat Primul Full Lenght „extinction”
Prima apariție pe scenă a fost la un Battle of the Bands în iunie 2022, iar de atunci au mai fost diverse evenimente, mai ales locale, dar și la Bucuresti, Cluj, Sibiu, Petrosani, Craiova. In septembrie 2023, David Ciorecan s-a alaturat trupei ca Vocalist
Cei 5 membri ai trupei (David Ciorecan – Vocals, Denis Bucur – Backing Vocals/Lead guitar, Vlad Ramneantu – Rhythm Guitar, Christian Jakabhazi – Bass Guitar, Luca Botizan – Drums) au între 16-18 ani și sunt foarte pasionați de munca lor.

Weeping Assault – Extinction:
https://youtu.be/IiwwQdr2aPI?si=tEoN7-51EhfsKo5s

Weeping Assault – The End of Life:
https://youtu.be/a-LbCOsmtko?si=z-YgQmsMOewInO7D

Weeping Assault – Human Waste (Official Video):
https://youtu.be/pUY1DXDUERY?si=mHevrA0ep9ssEx-w

Weeping Assault – WWIII (Official Video):
https://youtu.be/6jZp35tYlMo?si=lXBsZkOb4Y_XmCUu

Scythe: Veniți 50% din Constanța și 50% din București, patru adolescenți maniaci gata să spargă oase și să rupă pielea fanilor, tot maniaci.
Scythe este o trupă electrizantă de death metal care provine din inima întunecată a României. Cu un sunet necruțător și zdrobitor de oase, care rezonează cu adâncurile Munților Carpați. Muzica lor este o simfonie a brutalității, caracterizată de bătăi double pedal tunoase, riff-uri de chitară ascuțite și vocale zdrobitoare care par să iasă din abisul însuși. Inspirându-se din muzica altor trupe de renume internațional cum ar fi Death, Entombed, Possessed, Obituary și multe altele, Scythe împletește povești despre întuneric, folclor macabru și durere interioară în versurile lor, creând o atmosferă de alură sinistră.

Support: 30 RON

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...