Noutăţi

We Singing Colors vă invită la concert

We Singing Colors aşteptă, împreună cu prietenii, la concertul din Centru (Calea Victoriei 48 – 50), de miercuri, 16 noiembrie, începând cu ora 21:00. Facebook event: https://www.facebook.com/events/1265459890171035/
Vor fi acolo, pregătiţi pentru energia pieselor cântate cu suflet.

we-singing-colors-live-centru-photo-ionut-gighileanu

Mai multe despre noi?
Povestea We Singing Colors începe prin 2010, când Andrei Haţegan, membrul fondator al trupei, a scris versurile primelor piese, dar trupa s-a conturat în 2011, când s-a alăturat şi Roxana Niculae. În anii ce au urmat trupa a colaborat şi cu alţi muzicieni, iar acum versurile cântate de cei doi se aud live pe ritmuri indie-pop din Bucureşti până în India, din Botoşani până în Spania sau de la bulgari până peste Prut.

5 ani de la primul live au trecut frumos pentru trupa: concertele lor se dau în cluburi şi scenele de Festival (nu se poate uită atmosfera de la Airfield, Peninsula, Blaj aLive, Femei pe Mătăsari, Street Delivery şi multe altele), dar şi experimentând cu spaţiile neconvenţionale, în intimitatea unui taxi (Day for my eyes: https://goo.gl/pCNUDP) în inima pădurii (Say you’re mine: https://goo.gl/wGksSz) sau cântând simplu, acustic, în mijlocul unei pieţe aglomerate (Far, Far, Far: https://goo.gl/uhcQ9F)

“Made out of wool, made of heavy metal” e titlul primului album We Singing Colors (îl puteţi asculta în întregime aici: https://goo.gl/msDTY3) care a luat drumul live-ului în 2014, în aprilie.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...