Noutăţi

Way Too Far Rock Festival vă așteaptă la o nouă ediție în 2024

Way Too Far Rock Festival vă așteaptă la o nouă ediție în 2024! An de an, Way Too Far Rock Festival adună mii de rockeri din România și din toate colțurile lumii, dornici să se bucure de concerte extraordinare, să creeze amintiri și să-și împărtășească pasiunea pentru muzica lor preferată.

Evenimentul are loc în perioada 23-25 august, în Parcul Industrial Bistrița Sud,care se transformă, timp de trei zile, într-un parc de distracții cu roată panoramică, food court, zone de activare, produse specifice industriei rock, inclusiv articole de merchandise ale trupelor invitate în festival.

Organizatorii festivalului se străduiesc, la fiecare ediție, să creeze o atmosferă captivantă în care fanii să se conecteze, pe deplin, cu lumea muzicii rock. Aceștia se asigură, de fiecare dată, că producția este una de excepție și că participanții au acces la sisteme de sunet de top, efecte vizuale impresionante și o configurație dinamică a scenei care îmbunătățește experiența generală.

Așadar, dacă ești un iubitor al muzicii rock și vrei să trăiești o experiență de neuitat într-un peisaj pitoresc al Transilvaniei, Way Too Far Rock Festival din Bistrița este evenimentul pe care nu trebuie să-l ratezi.
Cu organizatori dedicați și pasionați, festivalul se asigură că experiența fiecărui participant este una de neuitat. De la producția spectaculoasă pe scenă până la zona de activități și opțiunile de mâncare și băutură, totul este gândit cu atenție pentru a oferi o experiență completă.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...