Noutăţi

The Wax Road a lansat un nou videoclip la piesa „Rambler In The Dark”

Dacă subiectul clipului ”Do Things Right”, lansat în vara anului 2016, v-a provocat careva semne de întrebare sau un sentiment de confuzie, atunci lansând cel de-al 2-lea videoclip, The Wax Road dau cărțile pe față. Ambele clipuri sunt părți ale unui film pe care trupa împreună cu echipa VOLT Cinematography și-au propus să-l realizeze.

Filmările au durat 2 zile și s-au desfășurat în preajma orașului Ungheni, viza de reședință a formației. Regizorul cât și scenaristul clipului este Vlad Bolgarin, directorul de imagine Nicu Dragan, producătorul executiv Lucia Lupu și tehnicianul Lucian Spătaru.

”Scenele din exterior mereu depind de prognoza meteo și dacă la filmările primului videoclip ca prin minune am fost ocoliți de ploaie, de data asta timpul ne-a oferit o ultimă ninsoare din februarie pe care o așteptam cu disperare.”

Subiectul clipului reprezintă drumul anevoios, în plină iarnă, în căutarea unei destinații stabilite pe hartă. Se pare că zăpada din imagine, orbitor de albă, contrazice denumirea piesei, care în tradurece înseamnă ”Hoinar prin întuneric”, dar întunericul din piesă nu este legat de spațiu, ci de stare.

Avem momente în viață când realizăm că trecutul nu ne mai reprezintă, momente în care căutăm forțe în cele mai ascunse locuri din interiorul nostru pentru a trage o linie și pentru a scoate în prim plan personalitatea noastră, valorile și visele pe care vrem să le urmăm.”

Piesa Rambler In The Dark dar și întreg albumul de debut ce poartă același nume sunt disponibile în majoritatea magazinelor online ca iTunes, Amazon, Google Play cât și pe rețelele de streaming ca Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal și altele.”

Primul videoclip Do Things Right: https://youtu.be/xL3S4eqGHpE
Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...