Noutăţi

Watain revine în România

Watain, una dintre cele mai controversate formații de black metal, se reîntoarce în România pe 8 mai în Club Quantic în cadrul turneului european „Eastern Eclipse”. Vom avea parte de un show raw de black-metal pur, fără pyro așa pregătiți de un moshpit de zile mari. Primele 100 de bilete costă doar 69 lei și se găsesc pe iabilet.ro

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-watain-eastern-eclipse-39387/.

Cu peste două decenii de activitate, Watain a generat multe controverse de-a lungul timpului, fiind una dintre puținele formații care au declarat ideologia și muzica lor se bazează pe așa numitul curent teist al satanismului, curent care îl consideră pe Satan o divinitate ce trebuie venerată.
Erik Danielsson, cel care a pus bazele trupei a declarat Watain a apărut pentru de pe scena muzicală lipseau formațiile de black metal care chiar trăiau în spiritul ideologiei black metal.

Influențați de formații precum Bathory, Mayhem sau Mercyfull Fate, Watain a a ajuns un nume important al scenei black metal iar acum au devenit la rândul lor artiști care influențează noul val de trupe ce abordează acest gen.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara și au următoarele prețuri:

– primele 100 de bilete: 69 lei dar nu mai târziu de 15 februarie
– presale 1: 79 următoarele 100 de bilete dar nu mai târziu de 15 martie
– presale 2: 89 lei până pe 8 mai
la intrare: 100 lei.

Se pun în vânzare doar 700 de bilete.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!