Noutăţi

Warmup Rock la Mureș cu 3 trupe Punk în Capcana

Vineri, 3 mai 2019, facem încălzirea pentru festivalul Rock la Mureș cu un concert punk susținut de trupele Bat Signal, Konepistooli și Warning, în Capcana (ex Daos) de la ora 20.00.

Bat Signal a luat naștere în Grecia în 2014, într-o seară cu lună plină din 2014, cu scopul de a livra muzica melodic/dark punk lumii. Primul lor EP Dangernights din 2015 a fost susținut de un turneu internațional foarte bine primit, fiind urmat în anul următor de un alt material muzical Straight out of midnight și un nou turneu european de 30 de zile. Creațiile celor de la Bat Signal au adunat o mulțime de recenzii favorabile din partea presei underground, notând tonurile subtile ale muzicii lor, originalitatea muzicală și tonul liric al versurilor, pline de numeroase referințe culturale pop. În prezent, trupa pregătește al 3-lea material care va fi lansat la finalul anului 2019.

Konepistooli e o trupă de hardcore finlandez care s-a format în 2015 fiind inspirată de cei de la Motorhead și de punkul finlandez al anilor 80’ pe care îl redau cu succes, spre încântarea fanilor.

Warning e o formație cu 4 bucăți de artiști din Atena care folosește elemente de old school hardcore de pe ambele maluri ale Atlanticului, având un amestec unic de voci distincte și riff-uri hardcore. Trupa a înregistrat 2 EP-uri care vor fi lansate în curând anul acesta.

Intrare concert: 20 lei.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/822612631436134/

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!