Noutăţi

Warhymn, Maesün și Slayin’ Eyes în Constanța

Warhymn, Maesün și Slayin’ Eyes live în Club Phoenix, Constanța pe 19 aprilie.

Cu cel mai recent single, Occult Fire, un EP și un album full length la portofoliu, black metaliștii Warhymn o să cutremure scena în Phoenix Club, Constanța încă o dată pe 19 aprilie 2024. O să cânte un setlist variat care va include piese din toate lansările de până acum. Mai mult decât atât, trupa va cânta cel mai recent single, As Babylon Rises, care va fi inclus pe următorul album. Warhymn este unul dintre cei cinci finaliști naționali ai Wacken Metal Battle România 2024, ce va avea loc pe 10 mai în Quantic, București.

Discografie:

Gnosis 2020 (album) – Narcoleptica Productions
Live in Studio 2021 (live material) – independent
Cult of Primordials 2022 (EP) – Loud Rage Music
Occult Fire (mini EP) – coming out in June 2024 (Loud Rage Music)

Membri:
Shavy – Chitară/Voce ( 2019 – prezent)
Rizea – Chitară/Voce (2021 – prezent)
Hex – bass (2020 – prezent)
Philip Redhand – (2020 – prezent)

În deschidere vor cânta Maesün și Slayin’ Eyes.

Maesün este o nouă forță proaspătă pe scena de simfonic power metal, cu un stil unic care iese în evidență printr-o fuziune de riff-uri puternice cu aranjamente orchestrale extinse, unită de vocea impresionantă a solistei Andrada Hofmeister.

Maesün este o trupă care adună talente notabile din alte grupuri muzicale din Germania, România și UK, cum ar fi Syn Ze Sase Tri, Ruadh, Badge, Ancst și Symphress. Trupa îmbină muzica cu teme profunde despre viață și moarte. Ei celebrează intensitatea și frumusețea existenței umane prin sunete unice și puternice. Trupa aduce la viață o simfonie de perseveranță ce țintește către perfecțiune în acorduri și experiență senzorială unică.

Discografie:
Remember to Die (LP, 2024)

Membri:
Andrada Hofmeister: Voce
Florin Huluba: Chitară
Mihai Brici: Chitară
Dan Tarcea: Bass
Mihai Puscasu: Tobe

Slayin’ Eyes este o trupă de metal clasic și hard rock fondată în 2022 în Constanța. Au cântat în cluburi diverse precum Phoenix, Doors, Rock Halle, Pub la o bere. Single-ul lor de debut, Coșmar, a ieșit în octombrie 2023 și a fost foarte bine de audiența locală. Cea mai recentă piesă, Exiști, este disponibilă pe toate platformele de streaming.

Discografie:
Cosmar (single) – 2023
Exiști (single) – 2024

Membri:
Daria – voce
Radu – bass
Raul – tobe
Marius – chitară
Alex – chitară

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...