Noutăţi

Warhymn lansează un nou EP

Formația bucureșteană de Black Metal WARHYMN anunță lansarea noului material, EP-ul “Occult Fire”, programat pentru începutul lunii Iulie!

Iată ce a avut de declarat trupa în legătură cu noul EP: “Putem anunța cu mândrie că în primele zile ale lunii Iulie EP-ul “Occult Fire” va fi lansat în colecția Bandcamp a Loud Rage Music și pe toate platformele de streaming!

Coperta EPului vine din catalogul “Paradisul pierdut” al ilustratorului francez Gustave Dore și a fost adaptata unui stil vizual și mai întunecat, pentru a sugera tematica și starea de spirit pe care vrem să le aducem în atenție.

Acest material conține single-ul “Occult Fire” care vă face, de asemenea, parte din următorul nostru album full-length și alte două melodii alese cu grijă din debutul nostru “Gnosis”, complet reinregistrate de la zero și rebranduite ca “Occult Fire Versions”.

“Occult Fire” a fost mixat și masterizat de Andrei Alexandru Bogdan de la Grand Way Studios, cu care am avut o experiență de lucru grozavă. Piesele sunt, de asemenea, menite să fie un test de producție pentru următorul nostru album, care sperăm că va apărea spre sfârșitul anului 2025 și va fi cel mai ambițios material al nostru de până acum!”

Lista pieselor:

  1. Occult Fire – Lucifer’s Hymn
  2. Descendants ov Cain (Occult Fire Version)
  3. Originea (Occult Fire Version)
  • piesele 1 și 2 – muzica Warhymn – Versuri Shavy
  • piesa 3 – muzica Ritco Florin și Warhymn – Versuri Ritco Florin

Componența:

Shavy : Chitări/Voci/Orchestrații
Rizea : Chitări/Voci
Hex : Bass
Philip: Tobe

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...