Noutăţi

Wacken Metal Battle România 2017: înscrierile încep în 1 noiembrie

woa_17_metal_battle_poster

România participă pentru al nouălea an consecutiv la cel mai important concurs internaţional de metal dedicat truperlor tinere: Wacken Metal Battle. Faza naţională va debuta marţi 1 noiembrie 2016 odata cu lansarea primei etape a concursului – înscrierea formaţiilor. Tot în 1 noiembrie va fi anunţat şi programul complet al competiţiei. Pentru a se înscrie în concurs, o trupa din România trebuie să completeze formularul de înscriere disponibil pe pagina oficială a concursului www.metal-battle.ro precum şi pe pagina de facebook . Ultima zi de înscrieri este marţi, 31 ianuarie 2017.

Condiţii obligatorii de înscriere în concurs:

–   Trupa nu trebuie să se afle sub contract cu o casă de discuri (se accepta contractele de distribuţie)

–   Repertoriul trupei nu trebuie să fie mai scurt de 30 minute (compoziţii proprii)

–   Trupele participante în finala naţională a ediţiei din 2016 precum şi câştigătoarele ediţiilor precedente ale concursului, nu mai pot concura în 2017.

Finala internaţională a concursului se va desfăşura în cadrul festivalului Wacken Open Air (Germania), în perioada  2 – 4 august 2017.

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...