Noutăţi

W.A.S.P., headliner la Rockstadt Extreme Fest

W.A.S.P., una din puținele legende ale scenei metal rămase în viață, revine în România la Rockstadt Extreme Fest. Lansați în 1982 și șocând întreaga comunitate muzicală prin showul explicit, W.A.S.P. au lansat albumul de debut în 1984, urmat de ‘The Last Command’ un an mai târziu, consolidând reputația formației și transformând numele într-o reală legendă, piese precum I Wanna Be Somebody, L.O.V.E. Machine și Blind In Texas devenind hituri nemuritoare. Peste 30 de ani mai târziu, W.A.S.P. rămâne un nume activ, atât pe partea de studio cât și cea live.
2017 a marcat aniversarea a 25 de ani de la lansarea The Crimson Idol, considerat cel mai bun album W.A.S.P. și totodată unul din cele mai bune materiale concept lansate vreodată. Iar pentru showul de la Rockstadt Extreme Fest, formația va veni special din America, Blackie Lawless acceptând aproape imediat invitația de a concerta la festival.

Printre noile confirmări se numără și COMA, poate cea mai reprezentativă formație a curentului alternative metal din România, o premieră atât ca nume cât și stil în cadrul Rockstadt Extreme Fest. Cariera impresionantă, albumele lansate, show-urile sold out cât și devotamentul fanilor sunt motive mai mult decât suficiente pentru ca trupa urce pentru prima dată pe scena Rockstadt Extreme Fest.

MISERY INDEX din păcate se văd nevoiți anuleze participarea la festivalul nostru, turneul european fiind limitat doar la câteva date programate începând cu jumătatea lunii august. Din fericire am reușit confirmăm un alt nume de top, astfel ORIGIN revin în România după o prea îndelungată absență. Despre Origin putem spune poate fi cu ușurință catalogată drept una din cele mai violente forțe sonice de pe acest pământ. La Rockstadt Extreme Fest. Grupul își va prezenta noul material discografic, lansat recent via Nuclear Blast.

În ce privește METAL ALLEGIANCE, Alex Skolnick nu va putea urca pe scenă alături de trupă, având angajamente alături de Testament în turneul american programat în luna august. Însă formația a găsit un înlocuitor ce va fi anunțat în scurt timp, iar la Rockstadt Extreme Fest trupa va avea și o serie de invitați speciali.

Continuând parteneriatul de 3 ani cu comunitatea metal din Africa De Sud, și în acest an vom avea un nume reprezentativ al scenei, de această dată fiind vorba de THE FALLEN PROPHETS.

Ultimele două confirmări vin din România, The Thirteenth Sun și W3 4R3 NUM83R5, ambele formații lansând noi albume în acest an.

Până în acest moment au confirmat IN FLAMES, W.A.S.P., OBITUARY, POWERWOLF, CONVERGE, DYING FETUS, METAL ALLEGIANCE, BRUJERIA, SEPTICFLESH, DIRTY SHIRT, BUCOVINA, BELPHEGOR, ORIGIN, COMA, GUTALAX, FLESHLESS, GET THE SHOT, FULL OF HELL, DUST BOLT, INFEST, OBSCURE SPHINX, KISTVAEN, E-ANNA, INGESTED, KUROKUMA, THE FALLEN PROPHETS, THE THIRTEENTH SUN, W3 4R3 NUM83R5 și IMPURE WILHELMINA.

Biletele sunt disponibile online cât și în rețele locale via:

www.rockstadtextremefest.ro
www.myticket.ro
www.bilete.ro

Abonamentele au fost deja puse în vânzare, lista pentru etapele de presale până în august 2018 fiind disponibile mai jos. La fel ca și la precedentele ediții, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

270 lei = 5.02 – 01.07.2018
300 lei = 02.07.2018 și pe toată durata festivalului

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...