Noutăţi

VV la Sala Palatului: Program și reguli de acces

După prezența la Metalhead Meeting 2023, pe 8 aprilie VV (Ville Valo) revine la București la Sala Palatului cu un repertoriu plin de piese H.I.M.. Invitați sunt ZETRA (UK).

PROGRAM
OPEN DOORS: 19:00
Zetra: 20:00-20:30
VV: 21:00- …

REGULI DE ACCES
Accesul publicului este permis începând cu ora 19:00, iar spectacolul începe la ora 20:00, astfel vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activități ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.
Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, așa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis. Ușile de acces în sala se vor închide la ora începerii spectacolului, adică 20:00.
Copiii sub 7 ani pot avea acces gratuit, însă nu beneficiază de loc, părinții trebuind să îi țină în brațe. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandăm să aduceți caști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, vă rugam că pe toată durata spectacolului să îi țineți pe cei mici în brațe.
Deținătorii de bilete pot fi controlați la intrarea în locație pentru a se asigura respectarea regulilor anunțate. Spectatorii sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet, însă nu după ora de începere a spectacolului, adică 20:00.
Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.
Stimați spectatori, din respect pentru artiști și pentru a evita eventualele situații neplăcute, vă rugăm să fiți punctuali!

BILETE
Biletele au următoarele prețuri:

  • presale: Cat A 339 lei, Cat B 269 lei, Cat C 189 lei, Cat D 149 lei, Cat E 99 lei
  • la acces: Cat A 360 lei, Cat B 300 lei, Cat C 220 lei, Cat D 180 lei, Cat E 120 lei
    Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing și poate activa dinamic pricing.
    Un eveniment BestMusic Live Concerts
    Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...