Noutăţi

Vulture Industries va concerta la Cluj Napoca și București. Guest: Hteththemeth

Formația norvegiană VULTURE INDUSTRIES (foto) a anunțat detaliile legate de viitorul material discografic, dar și turneul de lansare, care va cuprinde două concerte în România.

Astfel, Vulture Industries va concerta în data de 15 noiembrie 2017 în Cluj-Napoca în Flying Circus și în data de 16 noiembrie 2017 în București în Fabrica. Și pentru ca experiența concertelor să fie completă, trupa brașoveană HTETHTHEMETH va cânta în deschiderea formației norvegiene pentru cele două concerte anunțate.

Events:
Vulture Industrie,Hteththemeth / Flying Circus, Cluj-Napoca
Vulture Industries, Hteththemeth / Club Fabrica, Bucuresti

Biletele pentru cele două evenimente au fost puse in vanzare pe www.AmBilet.ro. De menționat că aceastea sunt în număr limitat și la diferite prețuri în funcție de perioadă.

Presale (primele 50 buc) 35.00 lei
Normal Ticket 40.00 lei
La intrare, in ziua concertului 50.00 lei

 „Acesta va fi cel mai ambiţios turneu de până în prezent şi, bineînţeles că suntem entuziasmaţi şi de-abia aşteptăm să vizităm locurile noastre preferate şi oamenii din nou,” au mărturisit membrii Vulture Industries. „Suntem încântaţi că avem şansa să prezentăm materialul de pe noul ‘Stranger Times’ în concerte. Vom mai suplimenta aceste date cu altele preferate din catalogul nostru. Îi apreciem pe toţi cei care îşi doresc să audă o piesă sau două şi dau o fugă pe Facebook-ul nostru şi ne lasă un comentariu. Consideraţi-vă invitaţii noştri aleşi din inimă şi spuneţi-ne ce vreţi să ascultaţi!

În al doilea rând, trupa va lansa și un nou material discografic în această toamnă: noul album se va intitula „Stranger Times” și va fi lansat în data de 22 septembrie 2017, via Season Of Mist. Al doilea single extras de pe acest album, „Strangers”, beneficiază de un videoclip live filmat cu ocazia festivalului lituanian Kilkim Žaibu, care poate fi urmărit mai jos:

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...