Noutăţi

Vulture Industries, Helheim și Madder Mortem vor susține două concerte în România

Vulture Industries și Helheim, alături de Madder Mortem, vor susține pe data de 25 aprilie 2019 un concert în București, în Club Quantic, iar pe 26 aprilie 2019 în Cluj-Napoca, în Flying Circus.

Helheim, ajunge pentru prima dată la Bucureşti şi Cluj-Napoca în timp ce Vulture Industries revine după ce a susținut, în 2017, primele concerte foarte bine primite de fanii din Bucureşti şi Cluj-Napoca.​

Biletele sunt disponibile exclusiv prin www.AmBilet.ro
25.04.2019 – Bucuresti / Club Quantic:
59 lei – Earlybird (preţ pentru primele 100)
69 lei – Presale (preţ până pe 24 aprilie, inclusiv)
85 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

26.04.2019 – Cluj Napoca / Flying Circus:
49 lei – Earlybird (preţ pentru primele 100)
59 lei – Presale (preţ până pe 25 aprilie, inclusiv)
75 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Vulture Industries (Avant-garde / Progressive Metal), şi-a început activitatea în 1998 în Bergen (Norvegia) sub denumirea de Dead Rose Garden, iar în 2003 au decis să treacă la actuala denumire.
Vulture Industries şi-a format o bază de fani în România cu ocazia concerteleor pe care trupa le-a avut în anii precedenți, fapt pentru care țara noastră nu a fost ocolită cu ocazia acestui nou turneu al trupei.

Helheim, pionierii metal-ului norvegian viking, a fost fondată în 1992 de către V’gandr (bas, vocal) și H’grimnir (chitara, vocal), la care s-a alăturat şi bateristul Hrymr: Iar pentru configuraţia actuală a trupei, în anul 2008 li se alătură chitaristul Noralf (guitar). Trupa a inceput să cante mai întâi pe la festivaluri locale, lansând demo-ul lor de debut în 1993, distribuit doar in Norvegia.
Numele formației provine de la Helheim, tărâmul morților din mitologia nordică iar în cei peste 20 de ani de existență formația a lansat 9 albume de studio și 3 EP-uri.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!