Noutăţi

Încă puțin până la concertele Vulture Industries din Cluj Napoca și București

Au lansat un nou album de curând, iar acum pornesc la drum prin Europa! Plecați în turneu pentru promovarea ultimului material discografic – „Stranger Times” -, norvegienii de la VULTURE INDUSTRIES fac săptămâna viitoare o oprire prin România și vor concerta la Cluj Napoca pe 15 noiembrie, în Flying Circus, urmând ca a doua zi (16 noiembrie) să ne întâlnim cu aceștia și la București, în club Fabrica. În deschidere va concerta formația HTETHTHEMETH.

Fie că ești iubitor de sonorități progressive metal, fie că i-ai întâlnit deja când au mai fost în România sau pur și simplu ești curios să descoperi ceva nou pentru playlist-ul tău, un show Vulture Industries este categoric de bifat pe lista de concerte!

Events:
Vulture Industries, Hteththemeth / Flying Circus, Cluj-Napoca
Vulture Industries, Hteththemeth / Club Fabrica, Bucuresti
Bilete: www.AmBilet.ro

Într-un interviu acordat recent pentru revista Maximum Rock, Bjørnar Nilsen, solistul trupei, vorbește despre abordarea mai generalistă „rock” decât „metal pur” pe noul material „Stranger Times”, declarând: „Cred că este o tranziție firească, ce face încă pași în direcția stabilită pe „The Tower”. Nu urmărim niciodată să ne repetăm, dar nici nu încercăm să forțăm schimbarea și evoluția. Există părți pe „Stranger Times” mai apropiate de o expresie pură rock decât pe albumele anterioare, dar sunt și multe lucruri heavy, dense și intense, pe care lumea le va recunoaște din trecut. Ținând seama că lansăm un album nou la fiecare 3 sau 4 ani, ar fi nefiresc să repetăm figura de pe discul anterior. Ne schimbăm ca oameni, iar muzica și creativitatea se schimbă odată cu noi”.

 

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...