Noutăţi

Volbeat a lansat „Seal the deal & let’s boogie

Albumul a fost pe primul loc în topul iTunes în peste 15 ţări.
volbeat

Volbeat, trupa daneză hard rock nominalizată la premiile Grammy, a lansat vinerea trecută mult aşteptatul album, cel de-al şaselea din carieră, Seal The Deal & Let’s Boogie, disponibil acum în magazine şi pe toate platformele digitale.

Din momentul lansării, albumul a ajuns pe prima poziţie în topuri în peste 15 ţări şi pe primul loc în topurile U.S. Rock Albums şi U.S. Metal Albums Chart. Presa a aşteptat cu nerăbdare lansarea acestui album. Billboard a menţionat După 15 ani de carieră, Volbeat continuă înveţe şi evolueze”, în timp ce Blabbermouth a scris despre piesa “The Devil’s Bleeding Crown” este “un refren făcut fie scandat la festivaluri din întreaga lume. Este clasic pentru Volbeat din toate punctele de vedere.” Videoclipul “The Devil’s Bleeding’s Crown” a strâns aproape un milion de vizualizări pe YouTube/VEVO şi se află acum pe primul loc în topul iTunes Metal Singles, păstrânduşi poziţia în fruntea clasamentelor Active Rock pentru 5 săptămâni consecutive.

De asemenea, Volbeat a anunţat un turneu masiv în America de Nord, ce începe la Rise Above Festival în Bangor, Maine şi unde trupa va concerta alături de Metallica şi Avenged Sevenfold la primul show rock în noul stadion U.S. Bank Stadium din Minneapolis, Minnesota. Volbeat va fi şi pe scenele de la Heavy MTL, în Montreal, High Elevation Fest din Denver, Columbia şi Rock Allegiance Festival, din Philadelphia, Pennsylvania.

Produs de vechiul colaborator Jacob Hansen şi co-produs de liderul Michael Poulsen şi chitaristul Rob Caggiano, albumul cuprinde 13 piese noi, ce reflectă semnătura lor de rock curajos, putere metal, soul blues şi swing rock. Lista completă a pieselor se găseşte mai jos.

Volbeat a pornit din Copenhaga în 2000. De atunci, şi-au continuat neîncetat drumul pe scena hard rock-ului, prin turnee impresionante şi 5 albume îndrăgite de fani. Recent, albumul lor din 2010 Beyond Hell/Above Heaven a primit discul de aur de la RIAA pentru single-urile “A Warrior’s Call” şi “Heaven Nor Hell”. Albumul din 2013 Outlaw Gentlemen & Shady Ladies a ocupat locul al nouălea în Billboard Top 200 la lansare, marcând cea mai înaltă poziţie ocupată de o trupă daneză într-un top american. Trupa a fost invitată susţină concerte alături de Metallica în turneul lor internaţional, pe lângă prezenţa la festivaluri ca Download, Coachella, Rock on the Range, KNOTFEST şi multe altele.

TRACKLISTING:

1. The Devil’s Bleeding Crown

2. Marie Laveau

3. The Bliss

4. The Gates of Babylon

5. Let It Burn

6. Black Rose

7. Rebound

8. Mary Jane Kelly

9. Goodbye Forever

10. Seal The Deal

11. Battleship Chains

12. You Will Know

13. The Loa’s Crossroad

Albumul „Seal The Deal & Let’s Boogie” este disponibil pentru download şi streaming: https://UMR.lnk.to/SealTheDealNe

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...