Noutăţi

Voivod și Maggot Heart în Cluj-Napoca

Legendara trupă Voivod va susține un concert exclusiv în Cluj Napoca pe 13 septembrie, găzduit de Flying Circus. Show-ul face parte din turneul de promovare al noului album, intitulat “The Wake”. În deschidere vor cânta și Maggot Heart din Suedia. Nomad Events, organizatorii evenimentului vor mai confirma o trupă de deschidere în curând. Biletele pot fi achiziționate online la preț de 50 de lei (presale), iar în ziua evenimentului la 60 de lei.

Noul album Voivod se înscrie tot în stilul progressive thrash, fiind considerat de membrii trupei că o continuare naturală a EP-ului “Post-Society” din 2016.

În întâmpinarea noului album, pe 31 august, Voivod vor lansa un EP pentru piesa “Always Moving”. Materialul conține și o variantă live pentru “Order of the Blackguards”.

Voivod sunt considerați a fi una dintre cele mai creative trupe ale thrash metalului, cu o carieră ce începe din anii ’80. De-a lungul timpului, canadienii și-a modificat stilul de nenumărate ori, dar pot fi încadrați cel mai ușor în zona progressive thrash metal.

Maggot Heart este un proiect în care activează Linnea Olsson, cunoscută pentru activitatea ei din The Oath și Grave Pleasures. Trupa a lansat albumul “Dusk to Dusk” la finalul anului trecut și au participat la ediția 2018 a cunoscutului festival Roadburn.

Bilete: 60 RON.
Biletele sunt disponibile atât în rețeaua AmBilet.ro cât și în rețeaua Eventbook.
Link-uri online:
https://ambilet.ro/tc-events/bilete-voivod/
https://eventbok.ro/music/bilete-concert-voivod-flying-circus-13-septembrie

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...