Noutăţi

Vodka Juniors aduce muzica punk la Timișoara

Joi 8 noiembrie 2018 de la ora 20.00, clubul Manufactura invită toți punkistii la un super-concert marca Vodka Juniors, renumita trupă din Grecia care aduce muzica punk în întreaga Europă.
 
Vodka Juniors face furori în lumea muzicală punk încă din 2000, când a luat naștere în Grecia. Stilul muzical abordat este o combinație de punk din anii 80’ cu elemente melodice, acorduri săltărețe și tobe rapide. De-a lungul anilor trupa a avut nenumărate concerte în Europa, alături de nume mari precum Propagandhi, Agnostic Front, Lagwagon sau Therapy?.
 
Primul material muzical al formației Vodka Juniors a apărut încă în primul an de activitate, „No Drinks for You”, o casetă-demo, fiind urmată de alte 3 albume în 2001, 2002 și 2004 „Drunk & Loud”, „All them Clowns” și „Suburbancore”. În 2008 apare cel mai renumit album „Dark Poetry”, o combinație aparte de dub / acoustic / surf / rock, iar în 2015 Vodka Juniors lansează albumul „Clubriot”, un material mult așteptat realizat din fondurile strânse de formație printr-un proiect de Crowdfunding. La începutul lui 2018 trupa a lansat noul album „Warrior Anthems” care este declarat a fi un shot muzical de adrenalină menit să trezească spiritele.
 
În martie 2018, în plin turneu de lansare al noului album, grupul Vodka Juniors a fost nevoit să își anuleze concertul din Timișoara din motive de sănătate ale unui membru din trupă, cu promisiunea că vor (re)veni curând.
 
„Când totul din jur merge rău, când totul pare a fi un film din care nu vrei să faci parte, când te simți obosit și sătul de toate și toată lumea te manevrează, apare un moment de claritate când ridici chitara și compui o melodie despre asta. Și parcă e puțin mai bine. Apoi lansezi albumul și muzica ta ajunge la oameni și într-un concert LIVE ajunge în fața ta un băiat sau o fată care urlă versurile melodiei tale ca și cum ar fi ale lui sau ei… Atunci îți dai seama că nu ești singur. Și nimic nu se compară cu acel sentiment. Am vrea să putem cânta în fiecare zi…” [VJ]
 
Intrare concert: 20 lei
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...