Noutăţi

Vița de Vie – videoclip nou pentru piesa „Pe plajă-n Vamă la 5”,

“Pe plaja-n Vama la 5”, cel de-al treilea single de pe viitorul album Vita de Vie, a fost lansat oficial astazi dupa ce, în cursul zilei de luni – 20 iunie, fanii trupei inscrisi la newsletter-ul vdv.umusic.ro au avut parte de o noua surpriza, putand urmari in exclusivitate, timp de 24 de ore, videoclipul piesei.

“Totul a inceput acum 4 ani, cand am cantat pentru prima oara la Folk You, in Vama. A fost unul din cele mai frumoase concerte acustice ale noastre. Dupa concert, am ramas acolo pana la sfarsitul serii, tarziu inspre dimineata. Linistea se asternuse peste Vama, iar noi am pornit, pe jos, inspre hotel. Pe plaja am auzit o chitara. Era un grup de copii stransi in cerc, in jurul unui foc, care cantau langa mare. Ne-am oprit si ne-am asezat langa ei, am inceput sa cantam impreuna, am facut apoi doua tabere, fiecare canta un cantec si pasa chitara mai departe… Afara era lumina deja, dar nimeni nu se lasa dus acasa. A fost unul din acele momente cand senzatia de timp dispare si este inlocuita cu o densa si continua stare de bine, de infinit. S-au vindecat multe rani in seara aia, cu o singura chitara. Asta s-a intamplat pe plaja in Vama la 5.” a marturist Adrian Despot, pe 20 aprilie, atunci cand fanii Vita de Vie, inscrisi la newsletter-ul trupei, au putut auzi, pentru prima oara, noua piesa.

Fiindca in 2016 Vita de Vie aniverseaza 20 de ani si pentru ca fanii lor sunt cei care i-au sustinut in tot acest timp, incepand din februarie, in fiecare zi de 20 a lunii, trupa a promis ca va face cadou subscriberilor un material nou, de pe viitorul album, ce va fi lansat pe 29 octombrie, printr-un concert la Arenele Romane.

“Dupa ce am postat single-ul pe vdv.umusic.ro, am primit, printre raspunsuri, o poza din seara cu pricina. Nu stiam ca existau poze. Am reusit apoi sa strangem cateva, chiar si o filmare facuta in zorii zilei. Incet, incet, ideea de a ne strange din noi impreuna se contura. Am mers mai departe pe firul povestii si am inceput sa gasim oamenii de atunci. Unii erau plecati din tara, altii imprastiati prin toate colturile tarii, insa au venit! Ne-am strans in Bucuresti sa ne cunoastem cum se cade si sa avem o amintire „de zi”. Revederea a fost emotionanta. Pe masura ce se strangea gasca, deveneam din ce in ce mai veseli si cu „dor de duca”. Povestea clipului este una simpla, este trecerea de la o stare neutra, la zambet apoi la euforie, o schimbare de stare care se regaseste in versurile piesei, stare de bine ramasa intiparita in urma experientei noastre comune din Vama de acum 4 ani.“Adrian Despot

Videoclipul piesei, produs de Ekous Film, a fost regizat de Adrian Horobet, care a lucrat alaturi de Andrei Baltaretu(DOP) si Gabriel Petrescu (Edit) si este disponibil pe canalul VitaDeVieVevo:

Noul single este acum disponibil pe toate platformele digitale: https://UMR.lnk.to/PePlajaNVamaLa5Ne

Muzica si text : Adrian Despot
Inregistrat @ VdVmusic Studio de Sorin „Pupe” Tanase si Adrian Despot
Mixat de Jason Richmond // www.jasonrichmondsound.com
Mastering // Cristian Varga @ Master Vargas NYC // www.mastervargas.com
Graphic design // Agi @ Graphic Skull // www.graphic-skull.com

Vita de Vie inseamna:
Adrian Despot // Sorin Pupe Tănase // Cezar Popescu // Adrian Ciuplea // Mihai Ardelean

Mai multe pe:
http://vdv.umusic.ro/
facebook.com/vitadevie
youtube.com/vitadevievevo

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...