Noutăţi

Vița de Vie lansează un nou album la Arenele Romane

„Noul album Vița de Vie e rezultatul a tot ce am acumulat în ultimii ani. Este un amalgam de emoție și energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuți pe metereze” – Adrian Despot
2016 este pentru Vița de Vie prilej de mare sărbătoare.

vita de vie

După aniversarea de 20 de ani, din 20 februarie, cu Arenele Romane pline, ținem să vă anunțăm că menținem, în continuare, starea de sărbătoare la cote cât mai înalte: pe 29 octombrie, vom lansa următorul album printr-un concert care va avea loc tot la Arenele Romane.

Și dacă tot e sărbătoare, primele 500 de bilete pot fi achiziționate cu 50 lei, următoarele 500, cu 60 de lei, iar ultimele 500, cu 70 de lei.
Detaliile le găsiți pe IaBilet (https://goo.gl/h5x43c), EventBook (https://goo.gl/iu0eRK) și pe AmBilet (http://goo.gl/KkrEzK).

Eveniment produs de Dark Side Entertainment.

Două dintre piesele de pe viitorul album sunt lansate deja: Inimi surde (https://youtu.be/tVWpq3icv0I) și Luna și noi (https://youtu.be/3MptxGVhWvY), urmând ca în fiecare lună, de acum încolo, voi – fanii noștri – să puteți asculta câte un single nou, în contul celor 20 de ani de când sunteți alături de noi, trupa Vița de Vie.

„De ce facem asta? Pentru că fanii noștri chiar merită! Pentru că fanii noștri sunt cei care ne-au susținut în toți acești 20 de ani și vrem să simtă și ei, ca și noi, că acest an este unul de sărbătoare. Drept pentru care toți cei care s-au înscris și se vor înscrie la newsletterul http://vdv.umusic.ro/vor primi, în continuare – în exclusivitate – toate piesele noastre single, una câte una, pe data de 20 a fiecărei luni” – Adrian

Concertul va avea loc pe 29 octombrie la Arenele Romane.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...