Noutăţi

Viţa de Vie – concert acustic pe 10 noiembrie la Hard Rock Cafe din Bucureşti

BestMusic Live Concerts te invită joi, 10 noiembrie de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe din Bucureşti pentru o seară de magie alături de showul acustic al trupei Viţa de Vie!

vitadevie

Bucureştenii sosesc pe scena din Hard Rock Cafe pentru a prezenta cel mai recent album al lor, “Acustic” lansat în 2013 la Teatrul Naţional din Bucureşti dar şi pentru a va oferi un jam session inedit pe scenă (probabil) celui mai bun club pentru concerte live din Bucureşti.

Fanii Viţa de Vie vor fi surprinşi îşi regăsească favoriţii într-o ipostază artistică unică. Obişnuiţi cu concertele lor dinamice şi pline de energie, care au devenit în timp trademark-ul Viţa de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul altă stare.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic înseamnă cele mai bune melodii Viţa de Vie, strânse în decursul celor 20 de ani de existenţă, reorchestrate într-o manieră neobişnuită, mergând uneori până la clasic, jazz, sau bossanova. Cine şi-ar fi imaginat vreodată Basul şi cu toba mare poate “ stea în picioareşi sune atât de bine în varianta Swing?

Biletele pentru showul Viţa de Vie acustic se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro(www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară), la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– 40 de lei, cu loc la masă sau fără loc, în sala, zona de fumători sau nefumători
– 65 de lei, VIP cu loc la masă în faţa scenei
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare la preţul de 40 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrăuşoseaua Kiseleff, nr. 32.

Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...