Noutăţi

Vineri începe Metalhead Meeting Festival 2016 în Bucureşti

Între 3 şi 5 iunie 2016, METALHEAD va invită la a cincea ediţie a festivalului METALHEAD Meeting, o ediţie aniversară cu un lineup pe măsură. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti unde veţi putea bucura de unele dintre cele mai ţări nume ale scenei internaţionale de metal.

metalhead

Festivalul îi are în lineup ca headlineri pe elveţienii de la ELUVEITIE, thrasherii germani de la KREATOR, trupa britanică de power metal, DRAGONFORCE, trupa olandeze de symphonic metal DELAIN, maltezii de la BEHEADED, bulgarii de la LAST HOPE şi grecii de la ROTTING CHRIST. Numele se alătură altor aproape 30 de trupe care vor cânta în cele 3 zile de festival!

Având în vedere faptul festivalul se desfăşoară în aer liber, fumatul este permis. De asemenea, nu uitaţi datorită unor probleme de sănătate ale solistului Exploited au anulat prezenţa la festival aşa Eluveitie vor cânta ultima trupă sâmbătă iar Rotting Christ în loc de 60 de minute vor cânta 80.

Nu uitaţi fiind o ediţie aniversară, paharele de bere vor fi branded cu Metalhead Meeting!

invităm citiţi mai jos programul şi regulile de acces.

CONDIŢII METEO

În mod normal, prognoza meteo ne anunţă nu va ploua. Totuşi, organizatorii informează accesul cu umbrele este interzis pentru îi pot răni pe cei din jur aşa recomandă veniţi cu pelerine. În caz de ploaie puternică puteţi adăposti pe coronamentul Arenelor Romane (la Coloane), în zona de Garderobă / Toaletă, sub umbrelele de la bar sau de la standul de mâncare, pe holurile de evacuare cu rugămintea de a lăsa un spaţiu liber de trecere suficient celor care doresc traverseze zonele. Nu panicaţi, puţină apă nu a făcut rău nimănui. mulţumim !

BILETE şi ABONAMENTE

Nu cumpăraţi bilete decât din punctele autorizate şi de la casa de bilete. Nu cumpăraţi bilete de la speculanţii din parc pentru sunt false. Rămâneţi cu banii daţi şi nici la concert nu intraţi. Pentru o diferenţă modică de preţ chiar nu merită riscaţi nu vedeţi concertul. Înainte de concert, biletele se găsesc pe www.iabilet.ro şi în reţelele Eventim, bilete.ro, Myticket şi iabilet.ro/reţea. Bilete se vor găsi de vânzare şi la intrare.

Programul festivalului îl găsiţi pe pagina de Facebook oficială: www.facebook.com/METALHEADMeeting/

Porţile Arenelor Române se deschid vineri şi duminică la ora 16:00 iar sâmbătă la ora 15:00. Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos cu porţile de fier) şi fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu orele de mai sus dar puteţi veni la orice ora doriţi, porţile fiind deschise până la finalul concertelor în fiecare zi.

CATEGORII

Posesorii de bilete la categoria de bilete Golden Circle pot stă şi în Normal Circle. În Normal Circle există atât locuri pe scaun cât şi locuri în picioare.
Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Păstraţi brăţările la mâna pe toată durata festivalului. Dacă o pierdeţi sau o rupeţi va trebui cumpăraţi alt bilet. Biletele de o zi nu primesc brăţară.

Accesul copiilor sunt 7 ani este gratuit dacă sunt însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. Accesul copiilor sub 12 ani este permis doar dacă acetia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi. recomandăm aduceţi căşti speciale pentru protecţia auzului copiilor sub 7 ani. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

La locaţie va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie. Arenele Romane dispun de garderobă.

INFORMAŢII UTILE

Este interzis în zona de concert:

– accesul cu arme sau obiecte periculoase

– accesul cu alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul zonei de festival.

– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel

– umbrele – rugăm aduceţi pelerine

aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil);

aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea rugăm lăsaţi animalele de companie acasă. Nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazăm pe buna educaţie şi bunul simţ al participanţilor la festival.

Vânzarea de produse se face pe bază de jetoane care pot fi cumpărate din zonele special amenajate. rugăm solicitaţi bonul fiscal. La vânzare puteţi găsi bere, bere fără alcool, bere cu arome, apă, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, energizante, hotdogi, nachos, popcorn şi multe altele.

Pe toată durata festivalului va fi prezent un stand de merch de 40 de metri pătraţi. Toate trupele participante vor avea produse la vânzare şi veţi putea găsi şi tricourile oficiale METALHEAD şi METALHEAD MEETING. La standul de merch veţi putea plăti atât cash cât şi cu cardul.

MĂSURI DE SIGURANŢĂ

Pentru a avea parte de un concert în siguranţă, Arenele Romane dispun de 6 ieşiri de urgenţă pentru public şi încă două în spatele scenei. Există iluminat automat în caz se ia curentul. De asemenea, vor fi prezenţi şi 2 pompieri la concert şi stingătoare de incendiu de jur împrejurul Arenelor.

Vor fi oameni de pază la toate ieşirile de urgenţă. Două dintre ele duc în gangurile clasice iar patru dintre ele pe scările care urcă înspre ieşirile de urgenţă către coronament care dau în parc.

OBLIGAŢIILE PUBLICULUI

respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor;

nu introducă sau nu încerce introducerea în incinta de făclii, artificii, petarde, torţe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanţe toxice, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanţe sau obiecte), obiecte artizanale şi de distracţie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria „obiecte zburătoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea şi propagarea incendiilor;

nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afişele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă;

nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă;

-publicului îi este interzis dezlipească sau distrugă reclamele, anunţurile şi afişele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum şi deterioreze, ridice sau mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenţiei în situaţii de urgenţă sau a celor care semnalează existenţa unui pericol pentru viaţă persoanelor;

fumeze numai în locurile fără pericol de incendiu, special amenajate şi marcate

BILETE

Abonamentele şi biletele de o zi se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro (Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self – service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe şi la Berăria H) dar şi în reţelele Eventim, Myticket şi bilete.ro şi pe www.iabilet.ro/reţea dar şi în ziua concertului la intrare !

Abonamentele costă 150 de lei Acces General iar bieltele de o zi 100 de lei. În ziua concertelor la intrare abonamentele de trei zile vor costa 170 de lei iar biletele de o zi 120 de lei.

Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/

Pagina oficială pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting

Twitter: www.twitter.com/MHMeeting

Site Oficial: www.metalheadmeeting.com

Un eveniment METALHEAD şi BestMusic Live Concerts

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...