Noutăţi

Ville Valo la Sala Palatului

După prezența la Metalhead Meeting, pe 8 aprilie VV revine la București la Sala Palatului. Primele 200 de bilete au preț earlybird și se pun în vânzare pe 15 septembrie la ora 12:00.

Ville Valo se numără printre cei mai îndrăgiți soliști ai scenei metal internaționale. Carismaticul artist s-a impus pe scena muzicală ca frontman al trupei H.I.M. pentru care a compus majoritatea pieselor și alături de care a dat naștere așa numitului ‘love metal’, o combinație de gothic metal, alternative și dark rock.
La scurt timp după încheierea capitolului H.I.M. în 2017, Ville Valo și-a reluat activitatea artistică în cadrul proiectului VV lansând la începutul acestui an, pe 13 Ianuarie, albumul Neon Noir. Vorbind despre artiștii care l-au influențat, Vallo numește formații precum Black Sabbath, Type O Negative sau Fields of Nephilim, punând însă în același timp accentul și pe faptul că literatura a jucat un rol important în dezvolatrea sa ca artist, numind autori precum Edgar Allan Poe, Charles Baudelaire sau Charles Bukowski că numarandu-se printre scriitori care l-au influențat.
VV rămâne una dintre vocile inconfundabile ale scenei muzicale, artist desăvârșit care la rândul său a influențat generații întregi de artiști și muzicieni.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing și poate activa dinamic pricing.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-vv-sala-palatului-88168/
Biletele au următoarele prețuri:

  • earlybird (primele 200 din fiecare categorie): Cat A 319 lei, Cat B 249 lei, Cat C 169 lei, Cat D 149 lei
  • presale: Cat A 339 lei, Cat B 269 lei, Cat C 189 lei, Cat D 109 lei
  • la acces: Cat A 360 lei, Cat B 300 lei, Cat C 220 lei, Cat D 180 lei
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...