Noutăţi

Videoclip nou de la Robin and the Backstabbers: „Oțelu Măcelaru”

„Oțelu Măcelaru” este cel mai nou single Robin and the Backstabbers, acesta urmând să facă parte de pe viitorul album Bacovia Overdrive Volumul III: Vladivostok. Piesa a fost lansată în noaptea de Sânziene printr-un stream live pe pagina de Facebook a formației la ora 02:53.

În cuvintele formației,

Oțelu Măcelaru este cântecul oficial al Programului Spațial Rural al României (PSRaR), program al cărui deviză este « Fugi de ploaie, dai de noroaie. Fiecare știe unde-l doare. Dracu nu face biserici ».

E un cântec despre vise și coșmaruri, despre cum vin vacile seara acasă, despre cum s-a supărat văcaru pe sat, despre mirosul de lapte ars și de grajd în flăcări și despre cum tot pleacă tata-n fiecare dimineață să fie-nvățător la școala din deal.

Sunt șanse foarte mari să fi fost cu toții foarte mici la un moment dat, și, pentru a cita un frumos și celebru comunicat de presă,

« Când intri-ntr-un sat, adevăru-l afli de la copii ».

Pace”.

Procesat și postprocesat la The Great Below Studios într-un anotimp greu de identificat al lui 2018. Masterizat la Firstline Studios de Ale Marton în după amiaza zilei de 23 iunie 2018.

Robin and the Backstabbers pot fi văzuți live:

  • 28 iunie, București, terasa Expirat Halele Carol / Backyard Acoustic Season
  • 8 iulie, Cluj-Napoca, Street Food Festival
  • 2 august, Costinești, Out of Doors Fest
  • 11 august, Bistrița, Way Too Far Rock Festival
  • 24 august, Măgura Uroiului, Măgura Rocks Festival
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...