Jazzy-bluesNoutăţi

Jazz Night Out continuă cu The Victor Wooten Band feat. Dennis Chambers & Bob Franceschini

wooten
Jazz Night Out continuă cu The Victor Wooten Band feat. Dennis Chambers & Bob Franceschini.
Cariera impresionantă, colaborările cu Prince, Chick Corea, The Dave Matthews Band, Branford Marsalis sau Marcus Miller, dar și cele cinci premii Grammy, vorbesc de la sine pentru Victor Wooten, care revine și el la Jazz Night Out după concertul memorabil din 2014.
Basistul american își va răsfăța de data aceasta publicul din România cu un Power Trio imprevizibil,inovator și energic, completat de doi giganți ai instrumentelor- toboșarul Dennis Chambers, cunoscut pentru concertele susținute împreună cu Carlos Santana, și saxofonistul Bob Franceschini, un instrumentist desăvârșit de a cărui virtuozitate s-au bucurat celebrități precum Celine Dion, Mike Stern sau Paul Simon. Concertul Victor Wooten Band feat. Dennis Chambers & Bob Franceschini va avea loc pe 10 noiembrie, ora 20.00, la Sala Radio din București.
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...